Премиум вкус со секој залак.

Тука сме да го спремиме твојот омилен оброк од Food Hood и да ти го доставиме топол и вкусен! 

Бесплатна достава за нарачки над 300 ден за Чаир, Бутел, Топанско Поле, Пинтија, Припор, Црниче, Aеродром, Автокоманда, Центар, Карпош и Кисела Вода.

 • Classic Burger 129 ден

  Бургер путер-лепче, 100% јунешка плескавица, марула, кисели краставички, кромид, сенф, Food Hood сос.

 • Classic Cheeseburger 139 ден.

  Бургер путер-лепче, 100% јунешкa плескавицa, млечен кашкавал, марула, кисели краставички, кромид, сенф, Food Hood сос.

 • Double Cheeseburger 149 ден.

  Бургер путер-лепче, 100% јунешкa плескавицa, дупло кашкавал, марула, кисели краставички, кромид, сенф, Food Hood сос.

 • Bacon Burger 149 ден.

  Бургер путер лепче, 100% јунешка плескавица, крцкава сланина, марула, кисели краставички, кромид, сенф, Food Hood сос.

 • Spicy Burger 139 ден.

  Бургер путер-лепче, 100% јунешка плескавица, кисели краставици, кромид, марула, сенф, мексикана сос.

 • Food Hood Burger 159 ден.

  Бургер путер лепче, 100% јунешка плескавица, млечен кашкавал, крцкава сланина, марула, кисели краставички, кромид, сенф, Food Hood сос.

 • Premium Food Hood Burger 179 ден.

  Бургер путер-лепче, 100% јунешкa плескавицa, чедар, крцкава сланина, марула, кисели краставици, кромид, сенф, Food Hood сос.

 • Monster Burger 239 ден.

  Бургер путер-лепче, 2x100% јунешки плескавици, марула, кисели краставици, кромид, домат, сенф, Food Hood сос.

 • American Burger 189 ден.

  Бургер путер-лепче, 100% јунешка плескавица, чедар, крцкава сланина, домат, марула, кисели краставици, карамелизиран кромид, сенф, Food Hood сос.

 • Double Cheddar Burger 159 ден.

  Бургер путер-лепче, 100% јунешка плескавица, дупли чедар, марула, кисели краставици, кромид, сенф, Food Hood сос.

 • Chicken Burger 119 ден.

  Бургер путер-лепче, пилешки стек, марула, кисели краставички, домат, Food Hood Chicken 2 соса.

 • Crispy Chicken Burger 119 ден.

  Бургер путер-лепче, крцкаво пилешко, марула, кисели краставички, домат, Food Hood Chicken 2 соса.

 • Bacon Crispy chicken 139 ден.

  Бургер путер-лепче, крцкаво пилешко, крцкава сланина, марула, кисели краставички, домат, Food Hood Chicken 2 соса.

 • Spicy Crispy Chicken 139 ден.

  Бургер - путер лепче, крцкаво пилешко, марула, кисели краставички, домат, мексикана сос.

 • Double Cheese Crispy Chicken 139 ден.

  Бургер путер-лепче, крцкаво пилешко, дупли кашкавал, марула, кисели краставички, домат, Food Hood Chicken 2 соса.

 • Food Hood Crispy Chicken 159 ден.

  Бургер путер-лепче, крцкаво пилешко, дупли кашкавал, марула, кисели краставички, домат, Food Hood Chicken 2 соса.

 • Premium Crispy Chicken 179 ден.

  Бургер путер лепче, крцкаво пилешко, крцкава сланина, чедар кашкавал, марула, кисели краставички, домат, Food Hood Chicken 2 соса.

 • Chicken Burrito 159 ден.

  Тортиља, пилешки стек, пченка, црвен грав, пелати, млечен кашкавал, марула, мексикана сос.

 • Cesar Burrito 159 ден.

  Тортиља, цезар сос, марула, ајсберг, домат, пилешко месо, пармезан.

 • Vegе Burrito 149 ден.

  Тортиља, кашкавал, печурки, црвен грав, маслинки, марула, пченка, мексикана сос.

 • Vegan Burrito 149 ден.

  Тортиља, печурки, црвен грав, маслинки, марула, пченка, мексикана сос.

 • Tuna Burrito 139 ден.

  Тортиља, fresh сос, паста од туна, млечен кашкавал, марула, пченка.

 • Beef Burrito 159 ден.

  Тортиља, 100% јунешко месо, марула, кисели краставици, домат, кромид и FH сос.

 • Spicy Beef Burrito 169 ден.

  Тортиља, 100% јунешко месо, марула, кисели краставици, домат, кромид, FH сос, мексикана сос.

 • Класик тост 89 ден. / 119 ден.

  Mлечен кашкавал, пилешка шунка, леб, кечап, мајонез.

 • Тост со дупли кашкавал 89 ден. / 119 ден.

  Двојно повеќе кашкавал, леб, кечап, мајонез.

 • Голем тост со врат / кулен 119 ден. / 129 ден.

  Леб, млечен кашкавал, врат / кулен.

 • Тост со омлет 119 ден. / 129 ден.

  Тортиља, fresh сос, паста од туна, млечен кашкавал, марула, пченка.

 • Италијански тост 119 ден. / 129 ден.

  Леб, кашкавал, Песто, Мортадела.

 • Bacon Cheddar Toast 159 ден. / 189 ден.

  Леб, сланина, чедар, Food Hood мајонез.

 • Food Hood појадок 129 ден.

  Тортиља, мексикана сос, омлет, врат, млечен кашкавал, марула.

 • Вегетаријански омлет 109 ден.

  Тортиља, омлет, маслинки, пченка, печурки, млечен кашкавал, марула, Fresh сос.

159 ден.

159 ден.

159 ден.

Бесплатна достава за нарачки над 300 ден.

Чаир, Бутел, Топанско Поле, Пинтија, Припор, Црниче, Aеродром, Автокоманда, Центар, Карпош и Кисела Вода.

Нарачки на 072 236 006⁣

© Food Hood 2020